Med den nye terminalen kan du se både kamerabilde og datafunksjoner samtidig i skjermen.

Ny terminal for Pöttinger

Med den nye terminalen kan du se både kamerabilde og datafunksjoner samtidig i skjermen.

Publisert

Den nye isobus-terminalen, med navnet CCI 1200, ser ut til å være en mer moderne versjon enn terminalen Expert 75, som Pöttinger lanserte for et par år siden. CCI 1200 er en tolvtommers terminal med berøringsskjerm som du kan bruke som et nettbrett.

Bildefunksjon og lyssensor

Du kan velge om du vil ha terminalen stående horisontalt eller vertikalt, og du kan dele skjermbildet i to eller mer slik at du kan se flere funksjoner samtidig. Hvis du ønsker å ha et kamera som overvåker f.eks. pakkeprosessen, kan du vise kamerabildet i terminalen samtidig med annen data.

En lyssensor skal sørge for automatisk regulering av lysstyrken i skjermen slik at det skal bli godt å se terminalen enten det er kveld eller fullt sollys.

Presisjonsjordbruk

Terminalen støtter en rekke funksjoner som er nyttig om du tenker å drive med presisjonsjordbruk, som bl.a. seksjonskontroll, variabel mengdekontroll, dokumentasjon og tilkobling til Agrirouter.

Den skal også kunne knyttes opp til alle isobus-maskiner, og ikke bare Pöttingers egne. For Pöttingers del vil terminalen være aktuell å bruke sammen med f.eks. slåmaskinene Novacat X8 og A10, lessevogna Faro, såmaskinen Terrasem og rundballepressene i Pro-serien.

Powered by Labrador CMS