Nå får hytta i Optum en etterlengtet oppgradering
Nå får hytta i Optum en etterlengtet oppgradering

Optum får ny hytte

Case IH fornyer betjeninga i alle modeller over 250 hesteekrefter.

Publisert

De første Optum-modellene ble presentert i 2015. Nå er tida inne for en oppgradering. Case IH har fått mange tilbakemeldinger på at folk ønsker seg mer plass. Derfor er den nye hytta 7,5% større, og den har ifølge Case IH 11% mer glass.

Mer informasjon

Den oppgraderte versjonen har fått en ny skjerm i A-stolpen. Den har mer informasjon samlet uten at du behøver å bla i menyen. I armlenet sitter den nye AFS 1200-skjermen. Den har fått en etterlengtet oppgradering sammenlignet med tidligere utgaver. Fargene er tydeligere og flere funksjoner har fått plass inne på skjermen. Du kan blant annet betjene klimaanlegg og radio fra skjermen, eller ved å trykke og vri på multifunksjonsbryteren i armlenet.

Viktige oppgraderinger

Støynivået i nye Case IH Optum er ifølge Case IH nede i rekordlave 66DbA. Det er kanskje bransjens laveste støynivå. Andre praktiske løsninger vi legger merke til er en egen kjøleboks under passasjersetet, nøkkelløs start av motoren og nye hydraulikkoblinger med trykkavlasting.

Hva med de mindre?

I denne omgangen er det bare Optum, og de større modellene som får oppgraderingen. Puma og Maxxum har ganske nylig fått nytt design, men hytta er fortsatt den samme gamle. Interiøret er faktisk ikke oppgradert siden 2010, og det er nok flere som ønsker seg fornying her også. Hva som skjer framover vil ikke Case IH røpe foreløpig.

Powered by Labrador CMS