Bla deg nedover sida for å kome til videospelaren.

Sniktitt på stortesten

Dei tre første sidene frå Bedre Gardsdrifts store test av ni trinnlause firesylindra traktorar er på trykk i BG 1/17. Her er ein liten video.

Publisert

Om den vesle introduksjonen du finn årets første utgåve av Bedre Gardsdrift ikkje er nok til å mette deg på traktorstoff, fortvil ikkje: I BG nr. 2 kjem der over 20 sider frå testen, der vi tar for oss viktige eigenskapar, tema for tema. Så kjem BG nr. 3, der vi gir ein skikkeleg presentasjon av kvar enkelt traktor.

Testen vi snakkar om er den mest omfattande traktortesten noko norsk tidsskrift nokon gong har tatt del i. Den omfattar både vitskaplege målingar utført på det finske testinstituttet VTT Expert Services, og omfattande og detaljerte vurderingar frå ein stor flokk testførarar.

Testen er berre å finne i papirversjonen av Bedre Gardsdrift. Om du ikkje er mellom våre over 17 700 abonnentar, kan du klikke deg vidare her og sikre deg nyttig lesestoff, direkte heim i postkassen, 10 gongar i året. Då får du også sjå kvifor Bedre Gardsdrift er det desidert største landbruksbladet i Noreg.

Eksklusivt for Bedre Gardsdrifts abonnenter

Introduksjonen til tidenes mest omfattende test av store firesylindrede trinnløse traktorer finner du i Bedre Gardsdrift nr. 1 2017. I de påfølgende utgavene av BG får du traktoregenskapene vurdert tema for tema. Traktorene omtales også individuelt. Du får tekniske data, priser og ikke minst klare og tydelige vurderinger.

Testen kommer på trykk i papirutgaven av vår, og vil derfor kun være tilgjengelig for Bedre Gardsdrifts drøye 17 700 abonnenter. Er du ikke blant disse, er det kun en ting å gjøre: Klikk her og bestill et abonnement!

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS