Torsdag åpner Lena Maskin AS ny avdeling på Hønefoss.
Torsdag åpner Lena Maskin AS ny avdeling på Hønefoss.

Lena Maskin med ny avdeling på Hønefoss

Torsdag åpner Lena Maskin AS ny avdeling på Hensmoen ved Hønefoss. Det blir den åttende i rekka.

Publisert

Når dørene åpner klokken 09 i morgen, er det til et splitter nytt anlegg. Store, romslige lokaler, traverskran og vaskehall med utstyr på linje med det som brukes til storbilvask i lastebilbransjen er noe av det de kan skryte av.

– Jeg tør påstå at vi har et av Norges flotteste anlegg, sier Erik Hallingby, som blir avdelingsleder ved den nye avdelingen. Han har tidligere vært logistikksjef i A-K maskiner.

Erfarne folk

Hallingby får med seg flere erfarne folk fra bransjen. Per Erik Høe som blir butikk- og deleansvarlig har servet ettermarkedet på Claas i ti år. Tom Brentebråten har vært selger på Claas i mange år, og skal også fortsette som selger i den nyopprettede avdelingen sammen med Even Tandberg. Verksmester er Stian Solberg, som får med seg tre servicemekanikere, deriblant Espen Sandum som allerede har jobbet tre år med Claas.

– Med nytt team på plass har vi store forventninger til utviklingen for avdelingen. God service har vært kjennetegnet for Claas-produktene i Buskerud, og vi har som målsetning å forbedre denne ytterligere, sier Hallingby.

Et satsingsområde

Lena Maskin har hatt avdeling på Hønefoss også tidligere, men det begynner å bli en god del år siden nå. Når de nå starter opp igjen, er det etter ønske fra moderselskapet Norwegian Agro.

– Buskerud og Ringerike er et satsingsområde for Norwegian Agro. Vi har et godt marked for både treskere og grashøstelinjer her, sier Hallingby.

Salgssjef i Lena Maskin AS, Øystein Baraas, bekrefter dette.

– Vår målsetning er å bli en betydelig aktør i Buskerud. Vi skal ivareta alle Claas brukere og eiere som eksisterer der i dag med et serviceapparat som er oppe og går fra dag en, og vi skal sørge for at det blir flere Claas-brukere i området, sier han.

Åpner i morgen

Avdelingen er nå i gang med å kurse serviceteknikerne på Claas-produkter, og den siste finpussen er i gang før åpningen 20. april.

– Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår avdeling på Hensmoen, sier Hallingby.

Den nye avdelingen vil ha adressen Hensmoveien 27, 3516 Hønefess.

Lena Maskin AS

  • Lena Maskin AS er eid av Norwegian Agro Machinery AS, som nå styrker forhandler kjeden med ny avdeling i Buskerud.
  • Lena Maskin AS fører varemerkene CLAAS, Kiwi-Pekka, Multiva, Maschio, Lemken, Bogballe, AVR, Husqvarna og Foma i tillegg til flere andre merker.
  • Lena Maskin, avdeling Hønefoss, er den åttende i rekken. I mars åpnet de ny avdeling på Dal i Akershus.

 

 

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS