Daglig leder Anita Sollie. (Bildet er fra åpen dag hos CF Maskin Skjeberg.)

Omorganisering i CF Maskin

Follo Landbrukshandel AS og CF Maskin Vestby AS fusjonerer og danner selskapet CF Maskin Follo. Det nye selskapet vil ha Claas som viktigste varemerke og eneste traktormerke.

Publisert

Fusjonen innebærer at virksomheten til Follo Landbrukshandel flyttes til Vestby Mølle der CF maskiner Vestby har vært stasjonert siden 2009. Anita Sollie blir daglig leder i det nye selskapet. Hun var også daglig leder i de to tidligere selskapene.

Kun traktorer fra Claas

Follo Landbrukshandel ble etablert som egen bedrift på midten av 90-tallet, men ble solgt til CF-gruppen i 2005. Selskapet har vært HCP-forhandler med salg av Deutz i tillegg til Iseki, Vitra og Tokvam. Det blir det nå slutt på.

Årsaken til at avtalen med HCP opphører, er som vi har nevnt før, at Claas-importør Danish Agro krever at selskapet kun forhandler ett traktromerke.

– Vi har 30 års erfaring med Claas og har opparbeidet oss både tillit og tro til dette merket, sier CF Maskin i en pressemelding, men lover at de fortsatt vil hjelpe kunder som har satset på Deutz, Krone, Zetor og Iseki.

Ser lyst på framtida

CF Maskin forsikrer oss også om at de ser svært positivt på framtida.

– Vi har 55 positive og kunnskapsrike medarbeidere, gode produkter og seks butikker med et godt vareutvalg. I fjor omsatte vi for mellom 180 og 200 millioner kroner og med pluss på bunnlinjen, heter det i pressemeldingen.

Seks avdelinger

CF Maskin ble etablert høsten 1988 med hovedvekt på Claas høstemaskiner og Fendt traktorer. De øvrige avdelingene i CF-gruppen er Østfold Traktor, CF Maskin Skiptvet, CF Maskin Skjeberg, CF Maskin Stange og CF Maskin Melhus.

Powered by Labrador CMS