Andreas Mårtensson fra Borgeby Fältdagar (t.h.) og Claus Hermansen fra Agromek har inngått et samarbeid for å øke kjennskapen til de to messene i de respektive landene. Foto: Agromek

Agromek og Borgeby samarbeider

Den danske messa Agromek og svenske Borgeby Fältdagar lanserer nå et samarbeid over landegrensene.

Publisert

Målet med det felles prosjektet er å få flere profesjonelle bønder fra henholdsvis Danmark og Sverige til å besøke messa i nabolandet. Nå blir turer til messa i Borgeby nord for Malmø og Agromek i Herning markedsført i de to landene. Det vil derfor bli arrangert fellesturer til Agromek og omvendt.

Andreas Mårtensson, messansvarlig for Borgeby Fältdagar sier dette om initiativet:

- Vi synes det er perfekt måte å tilby svenske bønder muligheten til å bli med oss på den velorganiserte messa Agromek i Herning i november 2018. De besøkende for dermed muligheten til å besøke de to største utendørs- og innendørsmessene i Skandinavia for profesjonelle bønder. Vi håper dette bare er starten på et langt og djupere samarbeid til gavn for både utstiller og besøkende på Borgeby Fältdagar og på Agromek.

Direktøren for Agromek, Claus Hermansen sier følgende:

- Vi ser fram til at samarbeidet utvikler seg i årene som kommer. Nå starter vi med å sende en buss med danske gjester til Borgeby i juni. Det er viktig å vise de svenske og danske bøndene at dette er to sterke messer i Norden. Hvis du som profesjonell yrkesutøver vil vite hva som rører seg i agroindustrien, er de to utstillingene et «must».

Powered by Labrador CMS