Meld inn priser - vinn Flax-lodd

Meld inn priser til BGs Maskinleieprislista 2020 og bli med i trekningen av Flax-lodd.

Publisert

Det er den tida av året igjen. Maskinleieprislista skal snart ut på ny, og vi trenger hjelp fra deg.

Vi vet mange av dere setter pris på prislista, som tradisjonen tro kommer i Bedre Gardsdrift nr. 3. Vi oppfordrer derfor alle som driver med leiekjøring eller som selv leier inn maskiner eller leiekjørere til å besøke nettsida maskinleiepriser.no og legge inn priser der. Innmeldingsperioden er nå i gang, og du kan melde inn priser til og med 20. februar.

Slik gjør du det

Prosessen for å melde inn priser er enkel. Gå inn på maskinleiepriser.no og huk av for hvilke kategorier du vil melde inn priser i. Dermed er det bare å sett i gang. Her finner du alle priser som du tidligere fant i skjemaene vi sendte ut, men atskillig mer oversiktlig enn tidligere.

Det hele er gjort mer effektivt, og å melde inn priser tar deg ikke lengre tid enn en kaffekopp. Dermed er det enklere både for deg og for oss.

For å få en mest mulig utfyllende prisliste vil vi at alle som driver med maskinleie eller leiekjøring melder inn priser.

Redd soloprisene!

For leiekjøring, der både maskin og fører er inkludert, har vi et stort datagrunnlag, og vi ser at dette blir mer og mer vanlig. Datagrunnlaget bare vokser.

Det gjør det derimot ikke for sololeie, altså ren maskinleie uten fører. Denne delen av lista går fremdeles en usikker tid i møte, for vi er avhengig av å ha tilstrekkelig kildemateriale i bunn. Vi tror likevel markedet for sololeie kan være større enn hva vi ser ut fra antall innsendere. Derfor oppfordrer vi i sterkt alle som leier ut en maskin eller et redskap om å melde inn priser til oss.

Flax-lodd

Alle som melder inn priser, enten det er leiekjøring eller sololeie, og som legger inn en fungerende e-postadresse i skjemaet, er med i trekning av Flax-lodd. 10 heldige vinnere får 3 Flax-lodd hver.

Maskinleieprislista i BG

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS