40 år med Bedre Gardsdrift blir nå tilgjengelig i et digitalt og søkbart arkiv.

Fra i dag får du tilgang til hele BG-arkivet!

Fra og med i dag får alle abonnenter tilgang til Bedre Gardsdrifts digitale arkiv - og ja, det inkluderer maskinleieprislista!

Publisert

Med økt digital satsing åpner vi bladarkivet helt tilbake til den aller første utgaven som kom i mars 1981, da bladet fortsatt het K.K. Heje.

Arkivet er søkbart, så her kan du enkelt grave fram gamle saker enten det er for å nerde over et traktormerke eller for å finne fram til en reportasje hvor gamle kjente har deltatt i.

  • På PC finner du arkivet helt øverst til høyre på menylinja under knappen eMagasin.
  • På mobil får du tilgang via ikonet med tre streker øverst til høyre. Helt nederst på rullgardinmenyen finner du knappen eMagasin.

Få tilgang til maskinleieprislista

Og selvsagt vil du ha tilgang til maskinleieprislista. Nå trenger du aldri mer irritere deg over at du har forlagt utgaven med maskinleieprislista, for du vil alltid ha den tilgjengelig via nett.

Du får både tilgang til historiske priser via arkivet, så du kan følge prisutviklingen, og du får enkel tilgang til årets prisliste med ferske priser på et bredt utvalg av leiekjøringstjenester.

Mer innhold på nettsiden

Gardsdrift.no kommer fortsatt til å være nettstedet hvor du finner nyheter fra bransjen, men i tillegg vil vi også til å publisere mer innhold forbeholdt abonnentene våre. Her blir det både reportasjer, vedlikeholdsstoff, veteraner og tester.

Ønsker du å bli abonnent og få tilgang til det digitale arkivet og maskinleieprislista på nett, kan du tegne abonnent her.

40 år med nyttig stoff

Bedre Gardsdrift ble etablert i 1981 under navnet K.K. Heje. Bladet kommer ut 10 ganger i året.

I de 40 årene som har gått siden den gang, har vi jobbet for å fylle hver eneste utgave med jordnært og nyttig stoff for bonden.

Vi skriver både om det nyeste innen traktorer og maskinteknikk, og vi viser hvordan du best kan utnytte og ta vare på maskiner og redskaper du allerede har. I Bedre Gardsdrift får du også dyptgående gardsreportasjer, grundige tester og tips til hvordan du kan gjøre hverdagen i drifta enklere.

Og nå får du altså tilgang til alt stoffet vårt fra de siste 40 åra!

Vil du også ha tilgang til alt dette?

Her kan du abonnere på Bedre Gardsdrift

Powered by Labrador CMS