Dette var maskinleieprislista for 2018. Nå gjør vi ferdig prislista for 2019.
Dette var maskinleieprislista for 2018. Nå gjør vi ferdig prislista for 2019.

Nå gjør vi klar maskinleieprislista!

Tradisjonen tro bruker vi seinvinteren på å ferdigstille BGs maskinleieprisliste slik at den er klar hos abonnentene når sesongen starter.

Publisert

Takk til alle dere som har bidratt med priser i år. Nå er det vår tur til å jobbe.

Vi bruker nå tid på å gå gjennom hver eneste pris på de mange hundre tjenestene dere finner i prislista.

Til å stole på

Her luker vi ut feil som kan ha sneket seg inn eller svært avvikende priser. Bedre Gardsdrifts maskinleieprisliste skal være til å stole på.

Fjoråret var spesielt. Først hadde vi overfylte gjødsellager på Vestlandet som skapte større behov enn vanlig for transport. Deretter ble det tørke og uvanlig mye rundballepakking av halm. I tillegg ser vi at priser på traktor og maskiner ikke akkurat blir billigere. Hvilke utslag vil det få på leiekjøringsprisene?

Forbeholdt abonnentene

Svaret får du i årets maskinleieprisliste. Den kommer som vanlig i Bedre Gardsdrift nr. 3. Denne utgaven går i trykken mot slutten av måneden, og sendes så ut til abonnentene like etter månedsskiftet.

Hvis du vil motta prislista, må du altså være abonnent. Tegner du abonnent nå, rekker du å få med deg utgaven med prislista for 2019.

Mye godt stoff i vente

I tillegg kan du glede deg til mye annet godt stoff i samme utgave. Gardsanalysen denne gangen er fra et melkebruk med 23 kyr. Hvordan går det med økonomien der? Du finner også gardsreportasjer fra andre bruk i BG nr. 3

Videre har vi testet Isobus, og vi skriver om flere nyheter på maskiner og redskap. Og som alltid kan du se fram til praktisk verkstedstoff du kan ta tak i sjøl, og småsmarte løsninger som andre bønder har kommet fram til.

Abonner på Bedre Gardsdrift

Bladet kommer ut 10 ganger i året og koster 695 kroner for et årsabonnement. Det kan naturligvis utgiftsføres. I tillegg til Norges mest omfattende prisliste for leiekjøring og maskinleie, byr vi blant annet på:

  • Gardsanalyser
  • Bygningsstoff
  • Traktortester og prøvekjøringer
  • Nyheter og messestoff
  • Vedlikeholdstips
  • Småsmart
  • Økonomi og driftsledelse
  • Veterantraktorer

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS