I kommende utgave av Bedre Gardsdrift får du prisliste for leiekjøring vinterstid.
I kommende utgave av Bedre Gardsdrift får du prisliste for leiekjøring vinterstid.

Leiekjøringspriser for vinteraktiviteter

Har du rotet bort leiekjøringslista? Fortvil ikke, i kommende utgave av Bedre Gardsdrift gjengir vi de viktigste prisene for leiekjøringsaktiviteter vinterstid.

Publisert

Hvert år produserer Bedre Gardsdrift vår anerkjente maskinleieprisliste. Den blir tradisjonen tro publisert i BG nr. 3 som kommer ut på vårparten. Prislista er et nyttig verktøy som blir flittig brukt både av bønder og leiekjører, men også av ulike rådgivere og forsikringsbransjen.

Ta vare på prislista

Det ligger et nitid arbeid bak hvert års liste, og derfor er lista forbeholdt som et gode til dere som abonnerer på Bedre Gardsdrift. Vi oppfordrer alle til å ta vare på utgaven med prislista gjennom året, men vi vet av erfaring at det er med blad som med sokker, de har det med å forsvinne uten at du vet hvor de blir av.

Som et forsøk har vi i år derfor valgt å trykke deler av maskinleieprislista på nytt. I Bedre Gardsdrift nr. 9, som snart går i trykken, vil du finne en oversikt over vanlige vinteraktiviteter innen leiekjøring, primært på veg og i skog. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på om dette er noe dere ønsker videre eller ei.

Er du leiekjører?

Da vil vi gjerne ha prisene dine! Vi starter snart arbeidet med neste års maskinleieprisliste. Men for at den skal bli så bra som mulig, er vi avhengig av at flest mulig av dere bidrar ved å melde inn priser.

Hvis du er leiekjører og er interessert i å bli med på dugnaden, kan du legge igjen kontaktdetaljene dine i skjemaet nedenfor. Da tar vi kontakt for å få prisene dine når vi starter arbeidet med prislista for 2019.

  • Hvert år henter Bedre Gardsdrift inn priser fra aktive leiekjører.
  • Dette er utgangspunktet for maskinleieprislista, som vi publiserer hver vår.
  • Prislista er forbeholdt abonnenter av Bedre Gardsdrift.
  • Bli abonnent du også.
Powered by Labrador CMS