Maskinleieprislista 2021 finner du også på nett.
Maskinleieprislista 2021 finner du også på nett.

Nå kan du melde inn priser til Maskinleieprislista 2022

Vi har åpnet for innmelding av årets priser.

Publisert

Bedre Gardsdrift har siden 2003 gitt ut den årlige maskinleieprislista. I 2019 la vi om til digital innmelding via egen nettside - maskinleiepriser.no - og i fjor gjorde vi det også mulig for abonnenter å finne prisene på nett.

Dugnadsarbeid

Vi legger ned mye arbeid for å få en så grundig og gjennomarbeidet liste som mulig, men vi klarer oss ikke uten dere som faktisk leier ut maskiner og arbeidskraft. Meld inn leiekjøringsprisene dine

Tips gjerne også andre som driver med leiekjøring eller maskinleie i en eller annen form om maskinleiepriser.no. Jo flere som deler priser, desto riktigere blir prislista.

Slik gjør du det

Prosessen er enkel. Gå inn på maskinleiepriser.no og huk av for hvilke kategorier du vil melde inn priser i. Dermed er det bare å sett i gang. Her finner du alle priser som du tidligere fant i skjemaene vi sendte ut, men atskillig mer oversiktlig enn tidligere.

10 får Flaxlodd

For å få en mest mulig utfyllende prisliste vil vi at alle som driver med maskinleie eller leiekjøring melder inn priser.

Alle som sender inn priser blir med i trekningen av Flaxlodd. Vi trekker ti vinnere som får tre lodd hver. Innmeldingen av priser er åpen 1. januar - 20. februar.

Powered by Labrador CMS