Advokatene Ingeborg Gjeraker Hellene og Svein Aalling i Advokatfirma Seland Orwall er blant de nye skribentene våre i Bondejuss.
Advokatene Ingeborg Gjeraker Hellene og Svein Aalling i Advokatfirma Seland Orwall er blant de nye skribentene våre i Bondejuss.

Nye navn i Bedre Gardsdrift

Spalten vår Bondejuss har fått nye skribenter.

Publisert

Det er to nye navn som signerer Bondejuss-spalten denne gangen. Vi har vært så heldige å få med oss advokatene i Advokatfirma Seland Orwall AS.

De tar over etter Olav Magne Tonstad, tidligere jordbrukssjef i Hå kommune og mangeårig skribent i Bedre Gardsdrift, som nå går av med pensjon. Olav Magne skrev sin første artikkel i Bedre Gardsdrift i 2008. Snart ble han fast skribent for spalten «Bare spør BG», som i 2010 endret navn til Bondejuss.

Fra 2022 er det altså advokatene i Advokatfirma Seland Orwall som tar over stafetten. De er spesialister på skatt, avgift og fast eiendom, i tillegg til at de i flere år har arbeidet innenfor skog og landbruk. Firmaet har blant annet jobbet med odels- og åsetesrett, jord- og skoglovgivning, generasjonsskifter for landbruket og konsesjonslovgivning.

Den observante leser kjenner kanskje igjen navnet Seland Orwall AS. Advokatfirmaet har tidligere skrevet et par artikler samt utarbeidet forslag til brøytekontrakt for oss. Sistnevnte finner du her på nettsiden under fanen Nyttig.

Powered by Labrador CMS