Foto: John Deere
Foto: John Deere

Ny 7R klar

John Deere oppgraderer 7R-serien, blant annet med innebygd autostyring.

Publisert

Den nye 7R er tilgjengelig i sju versjoner fra 210 til 330 hk. Den største heter 7330R. Hytta har vokst og døråpningen er 24 prosent breiere enn før. Du kan velge mellom tre hytte-alternativer, select, premium og ultimate. Ultimate inkluderer skinnsete med elektronisk justering, varme, ventilasjon og et integrert smarttelefonsystem som er koblet til høyttaleranlegget.

Innebygd autostyring

7R er selvfølgelig også tilgjengelig med autostyring, men nå er systemet mer integrert i traktoren. Antenna er nå integrert i taket til forskjell fra før da du enkelt kunne flytte den over på at annet kjøretøy, mens resten av systemet er flyttet inn i traktoren. 8R får samme løsning.

360 grader med lys

Standard transmisjon er 23-trinns powershift, men du får 7R med IVT (Infinitely Variable Transmission). John Deere tilbyr tre nivåer av ei såkalt Visibility-pakke. Velger du Ultimate her, har traktoren 22 arbeidslys og åtte Led-lys. Det er dobbelt så mange som på forrige modell 7R. Det gir 360 graders lys. Pakka inkludere også elektrisk justerbare teleskopiske speil med varme, og integrerte kameraer foran og bak.

Mekanisk hyttefjæring

Tildigere hadde 7R hydro-pneumatisk fjæring på hytta. Nye 7R får mekanisk fjæring av hytta. John Deere sier at dette ikke skal gå utover komforten. Activeseat eller Triple-link fjæring er tilgjengelig som ekstrautstyr. Det samme gjelder kjørespaken, Command Pro.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS