Case IH ute på jordet med symboler for tre ulike satellittsystemer - Glonass, GPS og Galileo - hengende over seg på himmelen.
Case IH knytter seg til det europeiske satelittsystemet Galileo. Foto: Case IH

Bedre dekning med Galileo

Case IH vil ha bedre satellittdekning, og inkluderer satellitter fra europeiske Galileo i sitt AFS RTK+ autostyringssystem fra 1. januar 2019.

Publisert

Case IH skriver i en pressemelding at de vil inkludere satellittene fra europeiske Galileo i autostyringssystemene fra 1. januar neste år.

Det betyr at mottakerne får tilgang på flere stellitter, som igjen betyr at dekningen og nøyaktigheten blir bedre ved skogkanter og fjellsider.

GNSS (Global Navigation Satellite System) er en samlebetegnelse på satellitt-baserte navigasjonssystemer.

Galileo er europas eget GNSS-system. Tilsvarende USAs Navstar Global Positioning System (GPS) og Russlands Global'naya Navigatsionnaya Sputnikovaya Sistema (GLONASS).

Fram til nå har de aller fleste GNSS-mottakere brukt satellitter fra amerikanske GPS og russiske GLONASS. I takt med at det europeiske satellittsystemmet Galileo blir stadig mer operativ med flere satellitter i drift, er det flere og flere som inkluderer støtte for Galileo i sine GNSS-systemer, som Case IH.

Powered by Labrador CMS