Rykov har redskaper til ATV.
Rykov har redskaper til ATV.

Tre nye agenturer til Maskin Importøren

Maskin Importøren satser på ATV-redskaper og elektriske maskiner når de nå utvider produktporteføljen.

Publisert

Maskin Importøren har utmerket seg med små maskiner til park og anlegg samt landbruksbransjen. Nå har de sikret seg agenturet på tre nye merker: Köppl, TSM og Rykov. Ifølge daglig leder i Maskin Importøre, Jan Ole Gabrielsen, er dette et todelt valg.

Mer ATV i landbruket

Gabrielsen forteller at de ser et voksende marked innen ATV, også rettet inn mot landbruket.

– Salget av tilbehør til ATV øker, også innen landbruket som f.eks. beitepussere, mini rundballepresser og andre mer landbruksrelaterte produkter. Rykov leverer produkter vi manglet i vårt sortiment, som feiemaskin, frontmontert beitepusser og snøskjær, sier Gabrielsen.

Framtiden er elektrisk

Den andre årsaken til at de nå tar inn flere produkter, er at det er blitt økt oppmerksomhet rundt mer miljøvennlige produkter.

– Derfor er flere av de nye produktene vi lanserer batteridrevne. På siste Park & Anleggsmesse hørte vi at flere ansatte i kommunen etc. sa at hvis det fantes et batteridrevet alternativ ved investering av nye maskiner, ville det bli foretrukket.

Elektrisk tohjulstraktor

I tillegg til batteridrevne rengjøringsmaskiner fra TSM, skal de nå ta inn batteridrevne tohjulstraktorer/redskapsbærere fra Köppl. Som med andre tohjulstraktorer er det også her mulighet til å koble til en rekke ulike redskaper.

– Köppl leverer også en del produkter vi mangler i vårt sortiment for å være en heldekkende leverandør av slåmaskiner og tohjulstraktorer/redskapsbærere.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS