Europro blir ny forhandler av Keenan i Norge.
Europro blir ny forhandler av Keenan i Norge.

Europro blir forhandler av Keenan

Representanter fra Europro har denne uka vært i Irland. Med seg i bagasjen hjem har de en kontrakt på agenturet for fullfôrmiksere fra Keenan i Norge.

Publisert

Etter at Alltech kjøpte opp Keenan for et par år siden, er det Alltech som har stått for salg av de grønne fullfôrmikserne. Fra 1. november endrer dette seg. Da tar Europro over som forhandler av Keenan i Norge.

Alltech står for rådgivingen

Mens Europro skal selge maskinene, skal Alltech fortsette å stå for fôrrådgivingen. Det er Peter Vagn Andersen fra Alltech Norge som leder rådgiverteamet på Intouch og fôring.

– Keenan har et sterkt navn på kvalitet i Norge. Med Mechfiber og Intouch-systemet er Keenan kanskje den maskinleverandøren innen fullfôrmiksere som er kommet lengst når det gjelder rådgiving, fôrteknologi og fokus på det som til slutt havner på fôrbrettet, sier Sven Ledaal, daglig leder i Europro.

Intouch-systemet kunne du for øvrig lese om i Bedre Gardsdrift nr. 3/2018.

Vil bli markedsleder

Keenan har både horisontal- og vertikalmiksere, både som stasjonære og hjulgående modeller. I tillegg finnes også en selvgående fullfôrmikser, som er det nyeste produktet. Europro har nå stor forhåpninger til det siste tilskuddet i porteføljen.

– Vi har satt oss noen mål om hvor mye vi skal selge, uten av jeg vil komme med noen tall. Men vi sikter oss inn mot betydelige markedsandeler på fullfôrmiksere i Norge, sier Ledaal.

Blir å treffe på Agroteknikk

Alltech vil ha ei fullfôrvogn fra Keenan utstilt på standen sin på Agroteknikk om to uker. Der vil det også være representater fra Europro tilstede.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS