- Foreløpig ingen planer, sier Arnt Sigve Undheim (her sammen med Bjørn Rygg i BRI og Ole Hveem i Akershus Traktor). Foto: H. Bjerke.

Ingen samlokalisering - ennå

Foreløpig skal Eiksenteret Vinstra og Akershus Traktor på Vinstra bli hvor de er.

Publisert

Tidligere i sommer skrev vi om det som ser ut til å bli landets første samlokalisering av et Eiksenter og Akershus Traktor. Da kjøpte BRI-eide Furnes Traktorsenter (Eik Furnes) opp Flisa Traktor AS, som har representert Akershus Traktor og Valtra i Solørregionen. Planen der er å samlokalisere Elverum Traktorsenter (Eik) med Flisa Traktor på Flisa i løpet av året.

Det har fått flere til å undre seg hva som vil skje med Akershus Traktor på Vinstra når BRI Agri nå har kjøpt opp Eiksenteret Vinstra. BRI ble som kjent deleier i Akershus Traktor i fjor. Nå sitter de altså som eier av to forhandlere knappe to kilometer fra hverandre. Får vi se en ny samlokalisering snart?

– Inntil videre foreligger det ikke konkrete planer om samlokalisering på Vinstra, sier Arnt Sigve Undheim, daglig leder i BRI Agri, til Bedre Gardsdrift, men legger til at han vil holde oss orientert dersom det skulle endre seg.

Powered by Labrador CMS