Bedre landbruk byr på nyheter blant annet fra Kverneland. Pressefoto
Bedre landbruk byr på nyheter blant annet fra Kverneland. Pressefoto

En uke - tre messer

Hvis du trenger faglig påfyll, er dette uka å sette av til det.

Publisert

Denne uka har du nemlig mulighet til å varme opp til neste ukes Agritechnica med to maskinmesser her hjemme.

Park og anlegg

Onsdag 8. og torsdag 9. november arrangeres messa Park og anlegg på Lillestrøm. Lekeplassutstyr og parkmøbler er kanskje ikke akkurat er det du er på jakt etter, men med over 100 utstillere, inkludert flere maskinutstillere, kan det likevel være matnyttig å ta turen innom. Du finner blant annet Antons Timber, Berema, Maskin Importøren og Stubbeservice på utstillerlista.

Bedre landbruk

Når du først er i Lillestrøm, kan du like gjerne bli en dag eller to ekstra og få med deg Bedre landbruk, Felleskjøpets egen landbruksmesse, som går av stabelen 10.-12. november.

Med flere nye leverandører i stallen, kan Felleskjøpet lokker med en rekke produktnyheter denne gangen. Steinplukkeren fra Kivi-Pekka vil være på plass, og Fliegl er representert med en rekke produkter.

Er du mer interessert i traktorer, blir det selvsagt anledning til å se nærmere på flere av de grønne og gule. Felleskjøpet har rullet inn en John Deere 8R traktor til messa, samt den nye John Deere 5E traktoren. I tillegg har de en demo-modell av kjørespaken CommandPro slik at du kan teste funksjonaliteten i denne.

Agritechnica

Men alt dette er bare for småtteri å regne når høstens store begivenhet finner sted: Agritechnica 2018 i Hannover 12.-18. november. Er du en av de flere hundre tusener som skal på Agritechnica i år, kan du se fram til 2900 utstillere i 23 haller.

Får du ikke deltatt i år, får du trøste deg med at Bedre Gardsdrift stiller mannsterke på messa. Vi har presentert noen av nyhetene fra Agritechnica i bladet allerede. Mer vil komme senere.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS