Her er bønder i full gang med slåtten ein solskinsdag i Bondalen, med utsikt mot Sæbø i Ørsta kommune.
Nå kan du enkelt importere teigkart i Agrilogg.

Agrilogg med nye funksjoner

Agrilogg gjør forenklende grep i bruk av teigkart og introduserer nytt hjelpemiddel med kunstig intelligens.

Agrilogg har integrert bruk av kunstig intelligens (AI) for å vurdere og optimalisere gjødselplaner. AI-verktøyet analyserer gjødsling for hver enkelt teig og gir råd før fullføring av gjødselplanen. 

Gratis - enn så lenge

Dette er bare den første av flere AI-integreringer i ulike moduler, i følge pressemeldingen fra Agrilogg.

Agrilogg AI vil være gratis i bruk, i alle fall ut 2024. Målet er å stadig tilpasse og forbedre samhandlingen med AI-modellene for å sikre best mulig resultat og tilbakemelding til brukerne. 

Effektivisering med import av teigkart

Agrilogg introduserer samtidig en funksjon som gjør det enkelt å importere teigkart direkte fra kartfiler. Det betyr at bønder kan spare tid og effektivisere arbeidet med gjødselplanlegging og registrering av landbruksaktiviteter som slått, tresking og gjødsling.

Ved å ha teigkartene lett tilgjengelige i brukerkontoen, kan du unngå arbeidet med manuell skissering av teiger. For de som ikke allerede har tilgang til en kartfil (shape-fil), kan landbruksrådgiverne hjelpe til med å skaffe dette. Dette er særlig relevant ettersom det kreves detaljerte teigkart for hver enkelt teig i gjødselplanen. 

Det er også krav om teigkart dersom du skal sende data til Klimakalkulatoren, noe Agrilogg spår det vil bli mer fokus på i tiden fremover. 

Powered by Labrador CMS