Store hjul og god kutting skal gjøre Scuitemaker til et interessant alternativ
Store hjul og god kutting skal gjøre Scuitemaker til et interessant alternativ

Nå kan du også velge Schuitemaker

Agri Maskiner på Jæren har startet salg av grasredskaper fra en av de store leverandørene.

Publisert

Schuitemaker er ikke veldig kjent for oss nordmenn. Hittil har Tomas Wiig Maskin vært importør, og noen få vogner har tatt veien til Norge. I framtida vil Agri Maskiner ta hånd om salget, og TWM vil fortsatt ta importen, i tillegg til service og ettermarked.

Spesielle lessevogner

Lessevognserien Rapid er kanskje den som er mest kjent. Du kan få vogner fra 27-60 m3. Alle har stjernerotor, og ei teoretisk kuttelengde ned mot 40 mm. Det som skiller de fra mange av konkurrentene er den slepte pickupen. Den skal føre til bedre løftehøyde, og det gjør det mulig å plassere draget nærmere inn til framveggen på vogna. Begge disse egenskapene skal gi ei vogn som er smidig, og godt egnet ved innkjøring i plansilo ifølge Jon Kenneth Killingland i Agri Maskiner.

Også andre vogner

I programmet finner vi også frakjørselsvognene Siwa, og den traktormonterte fôrutleggeren Feedo. Begge disse seriene blir tilgjengelig for oss nordmenn. Frakjørselsvogner blir stadig mer interessant ettersom det blir flere selvgående snittere.

Amigo er selvlastende
Amigo er selvlastende

Legg ut fôr med traktor

Den traktormonterte fôrutleggeren Amigo er også et produkt Killingland har tro på. Den er selvlastende, den har en enkel trommel med kuttekniver, og den har et tverrstilt belte for utmating i fronten.

Powered by Labrador CMS