A-K Eide, ikke lenger "Åpen for alle"

A-K Eide stenger dørene

Når A-K Eide nå stengte dørene klokken fire i dag, åpner de etter sigende ikke igjen.

Publisert

Da A-K maskiner lanserte sitt nye butikkonsept i fjor vår, var A-K Eide i Møre og Romsdal avdeling nummer to, etter pilotbutikken på Kløfta, som fikk det ny butikk-konseptet.

Det var likevel ikke nok. Denne uken kom beskjeden om at A-K Eide stenger dørene. Administrerende direktør i A-K maskiner, Erik Grefberg, ønsker ikke å bekrefte dette.

Ansatte bekrefter

Informasjonen blir imidlertid bekreftet av en av de ansatte som nå ikke lenger har en jobb å gå til. Nyhetene har også blitt formidlet til kunder lokalt.

At det kunne komme en nedleggelse har lagt i kortene en tid. Avdelingen skal ha slitt med omsetningen, og dårlige resultater skal være begrunnelse for nedleggelsen. Mens A-K Eide i perioder har hatt opp mot 10-12 ansatte, har de den siste tiden vært kun hatt to ansatte og stått uten egen daglig leder.

Beskjed samme dag

De ansatte skal ha blitt informert om situasjonen på et formøte mandag. Den endelige beskjeden om at dørene stenges skal ha kommet i dag, bare timer før avdelingen etter sigende slukker lyset for siste gang.

De ansatte skal ha fått beskjed om at de blir fristilt. Med andre ord har de ingen jobb å gå til i A-K når uka er over.

Eiendommen solgt

A-K Eide er for øvrig en av eiendommene i porteføljen til Auctus Eiendom, som nylig ble solgt Ragde Eiendom.

Sistnevnte skal ha vært i samtaler med A-K maskiner vedrørende eiendommen. Da vi snakket med Edgar Haugen tidligere i dag hadde de ennå ikke mottatt noen oppsigelse på leieforholdet.

Powered by Labrador CMS