Gråtass 2

Park-Oscar til Gråtassland

Kongeparken i Rogaland vant i går "Oscar" for Gråtassland under THEA Awards i Los Angeles.

Publisert

Markedskoordinator Kjersti Dolvik i Eikmaskin og Lekemester Håkon Lund i Kongeparken ved åpningen i fjor vår.

– Å bli kåret til verdens beste i en bransje med store internasjonale aktører er utrolig. Det er en stor ære, sier en stolt lekemester Håkon Lund i Kongeparken i en pressemelding.

THEA Awards regnes som parkverdenens svar på Oscar-utdelingen.

I Gråtassland kan barna spasere rett inn i et univers de kjenner fra barne-tv, teater og kinofilmer. Gårdsområdet har mange aktiviteter og flere uvanlige dyr som ullgriser, esler og minihester. Store, moderne Massey Ferguson-traktorer tar barna gjennom hele opplevelsen - Og selvsagt møter barna Gråtass!

THEA Awards er parkverdenens største internasjonale pris, og eneste utmerkelse i verden som vurderer fornøyelsesparker, museer og utstillinger side om side. Blant de andre vinnerne under lørdagens prisutdeling finner vi Wilderness Explorers i Disney’s Animal Kingdom, National September 11 Memorial & Museum i New York og Harry Potter World i Universal Studios Florida. Ingen andre i Norge har tidligere mottatt denne utmerkelsen.

Juryens begrunnelse:

”Gråtassland er en sjarmerende, liten verden som appellerer til både barn og voksne. Man opplever en ideell blanding av reelle miljøer og fantasi. Gråtassland blander både den norske landbrukshistorien, moderne gårdsmiljø og historien om Gråtass på en fantastisk måte. Her lykkes man både i å underholde og å undervise om dyr, jordbruk og viktigheten av å ta vare på miljøet vårt. Området er en enorm suksess som aldri viker fra historien om Gråtass eller målene for prosjektet.”

Les mer om Gråtassland her.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS