A-K maskiner logo
A-K maskiner logo

Slutt på i-mek hos A-K 

Tidligere i år kutta A-K satsinga på svin, småfe og fjørfe. Deretter har hovedpartneren på storfe, GEA, bestemt seg for å heller gå med Reime. Derfor avslutter nå A-K maskiner forretningsområdet innendørsmekanisering.

Publisert

I en pressemelding sendt ut i ettermiddag står følgende:

- A-K maskiner har besluttet å avvikle forretningsområdet innendørsmekanisering. Dette er en konsekvens av at selskapet ønsker å konsentrere kreftene om salg og service av maskiner og utstyr til utendørsmekanisering i landbruket, anleggsbransjen og til kommunal sektor.

Logoen til A-K maskiner I-mek.
Denne satsinga går nå over i historiebøkene.

Videre skriver de:

- Etter A-K maskiners beslutning tidligere i vår om å avvikle forretningsområdene svin, småfe og fjørfe, har vår hovedsamarbeidspartner GEA valgt å satse på et annet salgs- og servicekonsept for sin totale portefølje. Dette innebærer at A-K maskiner også trekker seg ut av forretningsområdet storfe med virkning fra 1. juni. A-K maskiner vil fortsatt tilby service innenfor fagfeltet innendørsmekanisering og våre servicemekanikere med imek-kompetanse er allerede fullintegrert i våre lokale verksteder. Dette vil fortsatt gi trygghet til A-K maskiners kunder.

A-K maskiner kommer imidlertid til å fortsette salget av Trioliet og TKS fôringssystemer slik at selskapet også framover har utstyr som følger fôret helt inn på fôrbrettet.

Powered by Labrador CMS