Borgeby 2

Mye teknikk på Borgeby Fältdagar

SVERIGE: Landbruksteknikk blir hovedtema på årets Borgeby Fältdager, som arrangeres i Skåne 25. – 26. juni.

Publisert

Sjøøl om det blir mye oppmerksomhet rundt maskiner og redskap, glemmer ikke arrangøren hva disse skal brukes på. Nemlig jord og planter. Arkivbilde fra utstillinga i 2008.

-Teknikk I landbruket er mer enn skruer og muttere. Det er også kunnskap og gode løsninger, sier maskinrådgiver Fredrik Hallefält på Borgeby fältdagar.

Moderne teknikk - og i et historisk perspektiv

På messa blir både dagens og morgendagens teknikk samla for å vise bredden. Som vanlig blir det et kunnskapstelt og ett tematorg som viser teknikkløsninger for de ulike landbruksproduksjonene.

Tanken er at et tjuetalls utstillere får presentere sine teknikkløsninger. Av firmaer nevner vi Grimme, Amazone og Scence farm.

Guidet teknikktur

For å vise den rivende utviklinga innen landbruksteknikk gjennom årene, blir det vist historisk teknikk med veteranmaskiner i drift. Du vil også kunne delta på en guidet spesialtur innen tema teknikk. Etter turen kan du få enda mer teknikkinformasjon av representanter for de ulike forhandlerne.

Mer enn 300 utstillere

Foreløpig har 300 svenske og utenlandske utstillere meldt sin ankomst til Borgeby, litt nord for Malmö. Onsdag 25. juni er dørene åpne mellom klokka 09.00 og 19.00. Torsdag 26. juni fra 09.00 til 17.00.

Se mer på www.borgebyfaltdagar.se

"
Powered by Labrador CMS