Stu Levenik  og Theo Freye
Stu Levenik og Theo Freye

Helmut Claas innlemmet i "Hall of Fame"

Amerikanske «Association of Equipment Manufacturers» (AEM) har innlemmet Helmut Claas i sin Hall of Fame. Det skjedde under en feiring holdt på foreningens generalforsamling.

Publisert

Stu Levenik (President AEM og Group President Caterpillar), til venste, og Dr. Theo Freye (talsperson for CLAAS styre).

Helmut Claas slutter seg dermed i rekken av mange andre kjente medlemmer av Hall of Fame, som Benjamin Holt (grunnlegger av Caterpillar ), Joseph Cyril Bamford ( grunnlegger av JCB ) og Jerome Increase Case (grunnlegger av J I Case Threshing Machine Company).

Hedersbevisningen ble tatt i mot av Dr. Theo Freye, talsmann for styret i CLAAS, på vegne av Helmut Claas. Helmut Claas selv takket de tilstedeværende via en forhåndsinnspilt video. Opptaket ble gjort på dagen før bilulykken som Helmut Claas var involvert i, og som han er sakte, men sikkert, kommer seg etter, ifølge familien.

De ansatte i CLAAS var glade for å høre om den ære som ble tildelt Helmut Claas av AEM, og spesielt kollegaene i USA var glade for å høre nyheten.

– Dette er en veldig spesiell dag for oss og, selvfølgelig, for Mr. Claas. Alle ansatte ved våre anlegg i USA ønsker ham en rask bedring, sa Leif Magnusson, president i CLAAS of America.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS