død rose COLOURBOX1812518
død rose COLOURBOX1812518

Omkom i traktorvelt

En 49 år gammel mann fra Oppdal omkom da traktoren han kjørte kom utfor vegen og veltet. Mannen ble funnet død på sida av traktoren.

Publisert

Ulykka skjedde mest trolig mens mannen har skrapt en fjellveg med traktor og bakmontert skjær. Traktoren landet delvis uti den vesle elva i dalbunnen, omlag 10-15 høydemeter fra vegen. Spor på stedet tyder på at traktoren har rullet rundt flere ganger i den bratte skråningen, melder adressa.no. Mannen ble funnet på sida av traktoren.

Ulykka ble oppdaget av et tysk par som var på tur i området. Det er ikke mobildekning på stedet, så de to tok seg snarest til nærmeste bebyggelse for å varsle, forteller nrk.no. Luftambulansen kom først til stedet. Mannen ble erklært død med en gang.

Vegen går inn i Vinstradalen, som er en sørgående sidedal til Drivdalen i Oppdal kommune.

Traktoren er en Valtra T-serie av nyere modell. Ut fra bildene å dømme er strukturen på hytta tilnærmet intakt, men minst ei dør er åpen og flere ruter er knuste. Politiet kan på spørsmål fra Bedre Gardsdrift ikke si om føreren brukte belte, men bekrefter at han ble funnet død utenfor traktoren. Mannen vil bli obdusert, og ulykken er under etterforsking. De pårørende er blitt varslet.

"
Powered by Labrador CMS