Håkon Bjerke
Håkon Bjerke

Ny journalist

Håkon Bjerke er ansatt som journalist i Bedre Gardsdrift.

Publisert

Håkon Bjerke blir i løpet av våren del av redaksjonen i Bedre Gardsdrift.

Håkon Bjerke er ansatt som journalist i Bedre Gardsdrift. Han har 15 års fartstid som landbruksmekaniker, og har siden 2008 jobbet som serviceleder i Lantmännen Maskin. Håkon overtok i 2007 hjemgarden i Grue, Hedmark, hvor han driver med korn, potet og skog. Han har også erfaring med skogsdrift og tømmertransport, og har i mange år vært fagprøvesensor for landbruksmaskinlærlinger i Hedmark. Håkon begynner hos i løpet av våren.

Sesselja er på plass

Sesselja Bigseth hadde sin første arbeidsdag i Bedre Gardsdrift denne uka. Samtidig har Ola Tande tatt fatt på nye utfordringer utenfor Bedre Gardsdrift.

Redaksjonen

Fram til Håkon begynner, består redaksjonen av:

" Magnus Østby, redaktør, magnus@askmedia.no, tlf. 91845157 Bo Hansen, journalist, bo@askmedia.no, tlf. 95750104 Sesselja Bigseth, journalist, sesselja@askmedia.no, tlf. 41748111Jogeir Agjeld, jornalist, jogeir@askmedia.no, tlf. 90646553

Har du tips om ting du vil vi skal skrive om, tilbakemelding på det vi skriver, ris eller ros, så setter vi pris på at du tar kontakt med oss. Det gjør du enten ved å bruke vårt tipsskjema, eller kontakte oss i redaksjonen direkte. Se e-post og telefonnummer overfor.

"
Powered by Labrador CMS