Tokvam strøvogn
Tokvam strøvogn

Slept strøvogn fra Tokvam

Tokvam tilbyr nå slept strøvogn med 5000 eller 8000 liters tank.

Publisert

Siste nytt fra Tokvam.

Den nye strøvogna er konstruert for kunder som ikke har mulighet til å fylle strømasse underveis, og dermed har behov for stor beholderkapasitet, opplyser daglig leder, Finn Kristian Tokvam.

Strøvogna er bygget på samme strøprinsipp som Tokvams SMA-modeller. Nyvinningen er at produktet er bygget som en slept vogn, noe som gjør at den er attraktiv for mange vedlikeholdsentrepenører. Vogna tilbys i to størrelser, 5000 og 8000 liter. Ved en strømengde på 200 gram per kvm. tilbakelegger den største 24 kilometer før den er tom. Arbeidsbredden er 2,5 meter.

–Den romslige beholderen på 8000 liter passer for en rekke strømasser, inkludert singel og salt, forklarer Finn Kristian, som allerede har fått inn en mengde bestillinger på det nye produktet.

Utmatinga skjer med en roterende valse og ønsket mengde strømasse justeres av hastigheten på denne valsen. Vogna leveres med akslinger og hjul i lastebil-standard. I tillegg har den LED-lys og bremser som standard. Som standard leveres vogna med mekanisk hurtigtømming, men for dem som ønsker tilbys også en hydraulisk løsning. Tokvam opplyster også at vogna tilbys med en lang rekke ekstrautstyr, blant annet fjernstyring av strømengde, hurtigpressening, hydraulisk betjening av hurtigpresenning, hydraulisk hurtigtømming og kulekopling.

Powered by Labrador CMS