Agroteknikk 1aks

Agroteknikk: 63 nyheter

Årets nyhetsjury har vurdert 63 nyheter og fordelt 97 aks. Den røde tråden er forenkling og presisjon.

Publisert


Se nyhetene her

Utviklingen innen landbruket handler i stadig større grad om presisjon og optimal utnyttelse av innsatsmidlene. Utstyr med smartere konstruksjon skal forenkle hverdagen din. Med riktig utstyr skal du få større utbytte av hver investerte krone. Det preger også de offisielle Agroteknikk-nyhetene, både når vi er i fjøset, på jordet og i skogen. Mye av utstyret retter seg naturlig nok mot de mest proffe brukerne.

Hva mener juryen er viktigst?

For første gang forteller vi deg hvilke nyheter juryen anser som de viktigste, i god tid før messa åpner. På Agroteknikk er rangen avgjort av antall aks, fra ett til tre. Det skal gjøre det lettere for deg som besøker messa å finne fram til de offisielle nyhetene. For å gjøre det ennå lettere når du entrer hallene på Lillestrøm, så har vi oppgitt navnet på leverandøren og standnummeret under alle produktomtalene.

9-15-38

Nei, Yara lanserer ingen ny gjødseltype. 9-15-38 handler om fordelingen av aksene. Av de 63 nyhetene er ni produkter er tildelt tre aks, 15 er tildelt to aks, mens 38 er tildelt ett aks. Som alltid er nyhetene vurdert etter bestemte kriterier gitt av Agroteknikk, og også i år er Bedre Gardsdrift med i nyhetsjuryen.

Publikumskåring

Hva juryen mener er en ting, men hva publikum synes er kanskje vel så viktig. Derfor inneholder den nettbaserte nyhetspresentasjonen også mulighet for å stemme fram din favoritt.

Spesialpriser?

Juryen har også mulighet til å tildele spesialpriser. Om, og så fall hvem som får en slik pris er godt bevart hemmelighet fram til kvelden på åpningsdagen.

Se og stem på nyhetene her.

"
Powered by Labrador CMS