Jordplan_1
Jordplan_1

Nettbasert verktøy

Med Jordplan kan du dokumentere skifter, jordprøver, vekster, miljøplaner og innsatsfaktorer via nettleseren på datamaskina.

Publisert

I motsetning til flere kjente programmer for gjødselplanlegging, er Jordplan nettbasert. All informasjon lagres på en server, slik at du kan logge deg inn uavhengig av hvilke datamaskin du bruker. Men, du må ha tilgang til internett. I tillegg tilbys en klient som støtter mobiltelefoner og nettbrett.

Du kan styre hvilke Jordplan-brukere som skal ha tilgang til din profil. På den måten kan du gi tilgang til en rådgiver, som kan logge seg inn å se dataene du har lagt inn og dermed situasjonen på dine skifter.

Når du legger inn resultater fra jordprøver visualiseres tilstanden til de ulike skiftene ved hjelp av fargekoder. Rapporter med gjødselplaner og jordprøver kan lastes ned på datamaskinen i pdf-format.

Det finnes allerede 200 brukere av Jordplan. Du kan opprette en bruker på deres nettside, for så å teste programmet i 30 dager før du trenger å kjøpe årsabonnement.

Jordplan AS er etablert og eies av Norsk Landbruksrådgivning Viken, Skolmar Jordlaboratorium, Hillestad Landbruksdrift AS og Smallworld Systems AS.

Powered by Labrador CMS