Timeregistrering
Timeregistrering

Lettere å registrere timeforbruket i anleggsbransjen

Er du entreprenør og har problemer med å holde styr på timeforbruket på de ulike plassene? Nå er det håp. 24onoff er nytt timeregistreringssystem som har vært på markedet i én måned.

Publisert

Den nye timeregistreringsapplikasjonen er gangbar både på PC, lesebrett og mobiltelefon.

Applikasjonen kan brukes via PC, nettbrett og mobiltelefoner. Du får løpende informasjon om antall benyttede timer og hva som er fakturerbart. Systemet gir deg oversikt over alle førte timer per ansatt, per dag, per uke eller måned. Når du først har registrert en ansatt som bruker av systemet, tar det denne bare noen minutter å føre timene umiddelbart etter at arbeidet er utført.

Svensk og engelsk versjon snart

I en prøveperiode er det gratis å benytte tjenesten uten at det er bindende, reklamerer daglig leder i Conpot Norge AS, Alf Ørjansen.

- Høyt besøk og mange nye registreringer i løpet av den første måneden har bekreftet vår fornemmelse av at markedet trenger et slikt verktøy. Vi er nå også i ferd med å satse internasjonalt for å nå en enda større gruppe. 24onoff er allerede lansert på svensk og flere språk vil følge med en engelsk språklig versjon som første prioritet, sier Ørjansen.

Under stadig utvikling

- Daglig kommer forslag til nye moduler og funksjoner, og noen av disse er allerede under utvikling. Gjennom videreutvikling og nær kontakt til kundene utvikles verktøyet til å fungere optimalt. Men fokus på enkelhet, brukervennlighet og effektivitet bør alltid komme først. 24onoff skal være så enkelt og kjapt i bruk, at alle kan og vil bruke det, forteller sjefsutvikler Audun Sæther i Doghouse AS.

Powered by Labrador CMS