BGnøttene 2012 nisse med pakke
BGnøttene 2012 nisse med pakke

75 000 i nissesekken!

BG-nissene ser fram til å dele ut tidenes premiepott etter hvert som BG-nøttene 2012 knekkes. Aldri i nissenes minne har det vært så mye bra i sekken.

Publisert

Tungt lass i år (Illustrasjonsbilde - BG-nissene ser ikke slik ut, men er lite villige til å la seg avbilde)

Multimaskin med strømgenerator, høgtrykksvasker og vannpumpe. To motorsager. Et fjøskamera, et teleskopisk toppstag, en hydraulisk velgerventil, en snøfreseraksling, et merkesett for hydraulikkslanger, LedLenser lykter, luer, gensere, jakker, førstehjelpsutstyr og veldig mye mer. For ikke å glemme kubørsta. I løpet av adventstida skal BG-nissene dele ut gaver for mellom 70 og 80 000 kroner til lykkelige nøtteknekkere. Så det er bare å sikre seg at internett funker og at datamaskina har strøm, hver dag fra og med lørdag!

Velvillige gavehjelpere

BG-nissene retter sin hjerteligste takk til alle som stiller opp med gaver til nøtteknekkerne. Hovedpremiene er sponset av Felleskjøpet, Husqvarna, Stihl, A-K maskiner, Byberg og DeLaval. Dessuten er mange av dagspremiene sponset av glade norske maskinfirmaer.

Vær klar!

" Lørdag 1. desember, fra midnatt, ligger første oppgave ute. Du finner luka inn til alle godsakene ute til høgre, rett under banneret for traktoroversikten. Lykke til!

Powered by Labrador CMS