Redskapsringen Conor_2
Redskapsringen Conor_2

Redskapsringen med Conor

Redskapsringen utvider sitt produktprogram med ballepakkere, vakuumvogner, fullfôrvogner og beitepussere fra irske Conor.

Publisert

Walter Hegary (t.v.) i Conor, og Aage Bergan i Redskapsringen har stor tro på det nye samarbeidet.

– I utgangspunktet var vi på jakt etter vakuumvogn. Med Conor fikk vi i også ballepakkere, vertikalmiksere og beitepussere. Conors produkter er av høy kvalitet, samtidig som selskapet ønsker et langsiktig samarbeid, sier Aage Bergan, styreleder i Redskapsringen.

Conors salgssjef Walter Hegary er godt fornøyd med at de irske maskinene nå blir tilgjengelig for norske bønder. Han mener deres produkter skiller seg ut ved kraftige og nøyaktige konstruksjoner.

– Eksempelvis har våre ballepakkere svingkrans som på gravemaskiner, mens vakuumvognene har maskinerte endestykker og overdimensjonerte akslinger. Vertikalmikserne er spesiallaget for å handtere rundballer, argumenterer Hegarty.

Conors vertialmiksere er konstruert spesielt for å handtere rundballer, hevder Conor.

Conors svingbordspakker kan leveres med to forstrekkere. Ifølge Hegarty kan den pakke inn en ball med seks lag film på bare 20 sekunder. Redskapsringen forventer imidlertid størst interesse for rimelige stasjonærpakkere med fjernbetjening.

Hegarty argumenter også godt for sine vertikalmiksere, som han hevder er konstruert spesielt for å handtere rundballer.

- Vår blandeskrue har en spesiell konstruksjon som gjør at den takler rundballer svært godt. Vognene har også mer standardutstyr enn konkurrente og kan leveres med dør på begge sider, reklamerer Hegarty.

Aage Bergan og Redskapsringen var egentlig bare ute etter vakuumvogner, men men fikk et komplett produktprogram fra Conor med på kjøpet.

Ifølge Bergan vil vakuumvogner på 8 - 10 000 liter bli tatt inn til lager, mens større vogner blir kundespesifikke. Vognene er helgalvaniserte og har maskinerte enestykker.

Conor tilbyr også litt mer kuriøse produkter, som lessevogn med frontmontert slåmaskin og off-set drag. Dette er et av de få produktene som Redskapsringen ikke ser noe marked for i Norge, og derfor ikke vil ta inn.

En spesiell sak fra Conor.

Når det gjelder deler skal ikke bli noe problem, all den tid det vil bli bygget opp delelager i Norge.

- Akershus Traktor og Bergan Maskinsalg har et delt ansvar for å bygge opp delelager for de produktene som selges via Redskapsringen, forklarer Aage Bergan.

Powered by Labrador CMS