NH 200 skeed loader .jpg
NH 200 skeed loader .jpg

Dette er New Holland anleggsmaskiner

A-K maskiners nye produktportefølje omfatter alt fra de minste minigraverne, via traktorgravere, veiskraper, hjulgravere, hjullastere, kompaktlastere og teleskoplastere, til bulldosere og fullvoksne gravemaskiner.

Publisert

I første omgang vil A-K satse mest aktivt på de mindre maskinene, men alt i New Holland Constructions brosjyre er å få kjøpe om du ønsker det. – Vi starter opp forsiktig med salg gjennom de av våre forhandlere som forplikter seg til å satse på anleggsmaskiner. I første omgang konsentrerer vi oss om minimaskiner, samt små- og mellomstore lastere og gravere. De større maskinene vil ikke bli aktivt markedsført enda, men de er tilgjengelig for kunde på forespørsel, sier A-Ks administrerende direktør Gunnar Thorud.

Godt miljø for fører og natur

Etter eget utsagn har New Holland anleggsmaskiner to særpreg som skiller dem fra konkurrentene. Det ene er et førermiljø av høg klasse, med god plass og bra ergonomi, uansett størrelse på maskina. Det andre er reine motorer. New Holland var først i bransjen med eksosrensing via SCR-katalysator, altså bruk av AdBlue, på de større motorene. På anleggsmaskiner forventes det enda større besparelser i drivstoffkostnader enn på landbruksmaskiner, da mange av anleggsmotorene går på konstant turtall.

De lette maskinene

New Holland har 11 modeller av minigravere.

Den lette anleggsmaskinserien består av åtte produktfamilier:- Minigravere inntil fem tonn - Beltegående gravere fra fem til 12 tonn - Hjulgående gravere på inntil 13 tonn - Kompakte hjullastere 50 til 80 hk - Kompaktlastere - Beltegående kompaktlastere - Teleskoplastere- Traktorgravere

De tunge maskinene

Her finner vi disse produktfamiliene: - Bulldosere - Vegskrape - Beltegravere- Hjullastere

Satsinga på de tyngre maskinene kommer om litt.

Powered by Labrador CMS