0312 mosaikk
0312 mosaikk

Den som venter på noe godt

At Bedre Gardsdrift er et populær blad, merker vi spesielt godt når det er langt mellom utgivelsene som nå. Nr. 3/2012 postlegges 26. april.

Publisert

Redaksjonen har den siste uka fått flere spørsmål om hvor det blir av Bedre Gardsdrift nummer 3.

Svaret er at bladet blir postlagt 26. april. Så i løpet av første uka i mai skal bladet være ute hos godt over 15 000 abonnenter i inn- og utland.

10 utgaver - 12 måneder

Grunnen til at det blir lenge å vente rundt påske, er at vi skal fordele 10 utgaver over 12 måneder. Sommeren er grei. Da har vi som resten av forlaget fri i juli. Fordi påsken har mange fridager, er det naturlig å gjøre et opphold i utgivelsene omkring påske. Men siden påsken flytter på seg, vil utgivelsestidspunktet for nummer 3 og 4 variere fra år til år.

112 sider

Sjøl om du må vente noen dager til, kan du trøste deg med at BG 3/2012 er på hele 112 sider. Av innholdet kan vi nevne gardsanalyse med pelsdyr, BG prøvekjører, heltrefjøs og ensileringsmidler.

Ikke abonnent?

Hvis du ikke er abonnent, kan du få Bedre Gardsdrift nr. 3 i postkassa hvis du er kjapp. Da fyller du enkelt og greit ut vårt elektroniske abonnementsskjema her.

Medieplan

Dersom du vil ha full kontroll på utgivelsene, kan du laste ned vår medieplan her.

"
Powered by Labrador CMS