Øyposten jordbruksoppgjør
Øyposten jordbruksoppgjør

Tente på traktor i protest

Finnøybonden Jens Børge Flesjå tente på sin egen traktor i protest mot jordbruksoppgjøret.

Publisert

Faksimile oysposten.no.

Bøndene i Rogaland er i harnisk over det dårlige jordbruksoppgjøret. Natt til 17. mai satte satte tidligere styremedlem i Finnøy Bondelag, Jens Børge Flesjå, fyr på en av traktorene sin i protest mot oppgjøret skriver Øyposten.

Flesjå, som har investert nærmere 10 millioner de siste årene, mener Bondelaget burde har brutt forhandlingene, og er både skuffa og svært irritert over resultatet.

Les hele saken her.

Bøndene i Rogaland er i harnisk over det dårlege jordbruksoppgjerdet. Like etter at Bondelaget og Staten var blitt einige om ein ny jordbruksavtale melde eit av dei største lokallaga,Sandnes Bondelag, seg ut av Bondelaget i protest mot den dårlge avtalen. I landbrukskommunen Finnøy, gjekk like godt grisebonde og tidlegare styremedlem i Finnøy Bondelag, Jens Børge Flesjå,ved midnatt natt til 17.mai ut og tente på sin eigen traktor i ein spontanaksjon som protest mot den jordbruksavtalen som Bondelaget og Staten var blitt einige om tidlegare på dagen.

ene i Rogaland er i harnisk over det dårlege jordbruksoppgjerdet. Like etter at Bondelaget og Staten var blitt einige om ein ny jordbruksavtale melde eit av dei største lokallaga,Sandnes Bondelag, seg ut av Bondelaget i protest mot den dårlge avtalen. I landbrukskommunen Finnøy, gjekk like godt grisebonde og tidlegare styremedlem i Finnøy Bondelag, Jens Børge Flesjå,ved midnatt natt til 17.mai ut og tente på sin eigen traktor i ein spontanaksjon som protest mot den jordbruksavtalen som Bondelaget og Staten var blitt einige om tidlegare på dagen.

"
Powered by Labrador CMS