Mascus app_004 iphone
Mascus app_004 iphone

Bruktsøk for smarttelefon

Lantmännen Maskin sitt bruktlager er nå tilgjengelig på smarttelfon, takket være ny mobilløsning fra Mascus.

Publisert

Skjermdrop fra iphone.

Løsningen er ingen app, men en programvare som kan brukes på alle smarttelefoner uansett operativsystem. Lantmännen Maskin er først i landbruksbransjen til å ta i bruk systemet, og gir selgerne og andre muligheten til å sjekke bruktlageret når som helst og hvor som helst.

- Løsningen er opprinnelig utviklet av Mascus Australia sin eiendomsavdeling, og tilpasset maskinsalg i Norge. Fra før av bruker blant annet Pon Equipment og Brubakken truckservice applikasjonen, sier Erik Rusten, salgssjef i Mascus Norge.

Informasjonen som er tilgjengelig via smarttelefon, er den samme som finnes i Mascus sin web-baserte bruktdatabase. Har du funnet en aktuell traktor eller redskap, kan du via telefonen ringe direkte til selger eller få opp kart som viser hvor maskinen befinner seg.

Ifølge Erik Rusten har salget av smarttelefoner i Europa økt med 41 % fra juli 2009 til juli 2010, og Mascus forventer at mobil web vil bli større enn desktop web i løpet av 2015.

Scann meg!

Sjekk løsningen på PC her eller scann QR-koden til venstre med telefonen din.

Mascus har i dag nesten 50 000 landbruksannonser, hvorav 1900 er norske. I tillegg til Lantmännen Maskin bruker også Felleskjøpet, Lena Maskin og Eikamaskin (gjennom traktortakst) samt en del mindre aktører i landbruksbransjen Mascus.

"
Powered by Labrador CMS