Trima 200N Kubota

Trima 200

For kort tid siden lanserte Ålö Quicke 200. Nå kommer den samme lasteren i Trima-drakt.

Publisert

Quicke eller Trima, valget er ditt.

Teknisk sett er Trima 200 er identisk med Quicke Q200. Begge seriene består av ni modeller og er beregnet for traktorer fra 40 til 100 hk. Lasteren omtales som utility-laster.

- Internasjonalt er det en økende etterspørsel etter små traktorer med laster. Lasteren skal derfor først lanseres i USA og andre land hvor markedet for disse er størst. Lasteren kommer ikke til Norge før i slutten av året, sier markedssjef i Ålø Norge, Hans fredrik Larsen.

Sammenliknet med de større profflasterne har 200-serien noen enklere løsninger, blant annet sylinderopplagringa enklere.

På spørsmål om hvorfor Ålø operer med to merkenavn når lasterne teknisk sett er lite, svarer Larsen at både Trima og Quicke er innarbeidede merkenavn som Ålø vil videreføre. Noen vil ha Trima, andre vil ha Quicke.

En av Åløs hovediere, investeringsselskapet 3i, opplyser at de vil selge seg ut av Ålø. Ifølge Larsen er det forventet og helt uten dramatikk.

- 3i er typisk inne i virksomheter i fem til sju år. Deres eierskap i Ålø er nå i slutten av denne perioden, så at de vil selge seg ut er naturlig og vil ikke ha noen negativ betydning for selskapet, beroliger Larsen.

Powered by Labrador CMS