toty2012
toty2012

Kår årets traktor

Årets traktor 2012 skal kåres. Du kan stemme på din favoritt, og til og med få premie for det.

Publisert

Årets kandidater til Tractor of the year.

Avgi din stemme her!

Årets traktor blir kåra på landbruksutstillinga Agritechnica i Hannover, Tyskland, som går av stabelen 13. - 19. november .

Bedre Gardsdrift er norsk representant i den europeiske juryen. Også du kan si meninga di, og stemme fram din favoritt. Du må stemme før 1. november, men gjør det jo før jo heller.

I Bedre Gardsdrift, og sjølsagt også her på gardsdrift.no, kan du lese både om hvilken traktor som blir leserfavoritten, og hvilken som vinner den europeiske kåringa.

Omtale i Bedre Gardsdrift 6/11

I Bedre Gardsdrift 6/11 presenterer vi de sju kandidatene. Er du ikke abonnent, kan du laste ned en elektronisk utgave av bladet her. BG6/11 legges ut for nedlasting mandag 29. august.

Premier

"

Liten utenpå, men stor inni.

Alle som deltar i stemmegivninga blir med i trekninga om Bedre Gardsdrifts unike 4 GB minnepinne. Vi trekker ut sju vinnere, én for hver finalist.

NB!

Du kan kun avgi en stemme og navn og e-post adresse må oppgis. Du må gjerne engasjere famile og venner til å stemme på din favoritt, men husk at det kun er en stemme pr. person. Du må gjerne begrunnet valget ditt.

Her er årets stemmelokale. Versågod, stig inn!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS