Agrotron TTV 400_1
Agrotron TTV 400_1

Viktig tilskudd fra Deutz-Fahr

Med Agrotron TTV 400, tetter Deutz-Fahr gapet mellom Agrofarm TTV 420 og Agrotron TTV 620. Vi har prøvekjørt de nye trinnløse modellene i Spania.

Publisert

Traktoren leveres som standard med kjørespaken, mens i-Monitoren er ekstrautstyr.

Agrotron TTV 410, 420 og 430 er viktige tilskudd for å henge med i det trinnløse kappløpet, som stadig utfordrer mindre traktorer. Stor etterspørsel av traktorer i effektklassen 120-145 hk i Europa, er i følge Same Dautz-Fahr, motivasjonen bak utviklingen av den siste TTV-serien.

Agrotron TTV 400 leveres standard med PowerComV kjørespak, og kan i tillegg utstyres med i-Monitor. Store glassflater, takvindu, funksjonelt armlene med integrert joystick og skrått panser tilsier at traktoren passer godt i kombinasjon med frontlaster.

Med hydraulisk avfjæret framaksel og luftavfjæret førerhus, opplevde vi traktoren som komfortabel. Kjørespaken tillater deg å betjene en rekke funksjoner fra samme håndgrep, og joysticken er greit plassert for betjening av frontlaster.

Traktorserien er utstyrt med en Eccom 1,3 transmisjon fra ZF. Den består av fire hovedtrinn og byr på tre forskjellige kjøreprogrammer (Auto, PTO og Manual). I tillegg leveres traktoren med fire kraftuttakshastigheter (540, 540 Eco, 1000 og 1000 Eco). Lastkjennede hydraulikk er standard, og antall doble tipputtak kan være sju, med fordelingen to i front og fem bak.

Les hele saken i BG 4/2011.

Powered by Labrador CMS