Hakki Pilke
Hakki Pilke

Markedet for vedmaskiner er umettelig

Follo landbrukshandel i Kråkstad har hatt ”åpen dag” hvor de demonstrerte Hakki Pilke 2x S+. Her prøver Ivar Bakk maskinen mens Magne Molle, Øivind Rogstad, Johan Bakk og Ole Martin Carslen følger nøye med.

Publisert

Hundre besøkende var innom Follo landbrukshandel i løpet av gårdagen. Mange valgte å prøve Hakki Pilke vedmaskin.

Sist sesong solgte Follo landbrukshandel 35 vedmaskiner og interessen for finnen er fortsatt stor. Det viste de hundre besøkende som var innom Follo landbrukshandel i løpet av dagen i går. De kunne foruten Hakke Pilke også ta annet vedutstyr i øyesyn og prøvekjøre Iseki, Deutz Agrotron og Zetor. Det vanket også vafler og pølser.

Ligger midt i smørøyet

Follo landbrukshandel ligger strategisk til like ved E18 mellom Holstad- og Elvestad-krysset. Bedriften har seks ansatte og har siden 2005 vært en del av CF Maskin-nettverket, som har avdelinger både i Skiptvet, Skjeberg og Vestby. Alle med noe ulikt sortiment. Follo og Østfold er dermed godt dekket opp. Fra hovedbasen i Skiptvet er det bare en halvtimes kjøring til de øvrige tre avdelingene.

Satser på teleskoplaster

Follo landbrukshandel har valgt å satse fifty-fifty på kunder fra landbruket og fra kommunal anleggsvirksomhet. Derfor var det ikke bare bønder som var innom i går, men også folk med oransje og gult arbeidstøy. For virkelig å markere at de satser på begge hester, er Follo landbrukshandel nå blitt forhandler av KramerAllrad teleskoplaster Den er like godt til snørydding som til transport av fôr.

Det er H&H Maskin i Moss som er importør av den tyske markedslederen.

Du får teleskoplasteren KramerAllard 380 får du for kr. 475 000 + mva.

Powered by Labrador CMS