Filip Spanne (5).jpg

84 minikonstruktører

Før helga stengte vi dørene for vår Lego-konkurranse. 84 stykker i alderen fire til 28 år har sendt inn godt over 100 bidrag.

Publisert

Seks år gamle Filip Spanne med en av konstruksjonene sine.

Én ting er klart. Kreativiteten blomsterer i mange barnerom og garasjer her i landet. Responsen på BG juniors konkurranse "Små landbruksmaskiner" har vært enorm. Vi har 84 navn på lista vår, og godt over 100 ulike konstruksjoner. Her finner vi blant annet perletraktor, dorulltraktor, redskap til tråtraktorer og ikke minst mengder av Lego-traktorer. Du kan se bilder av bidragene i vårt bildegalleri.

I premiepotten har vi 15 byggesett fra Lego. Å rangere konstruksjonene er ikke lett. Derfor vil gevinstene bli tildelt både ved loddtrekning i ulike aldersklasser og ved vurdering av bidragene. Dermed har i utgangspunktet alle deltakerne like stor sjans til å vinne. Faktisk er vinnersjansen hele 1:5.

"

Anders Hollum, åtte år, håper tømmerkloa til tråtraktoren skal gi gevinst. Bak sitter søster Anna Lina på John Deere scooteren.

Redaksjonens trofaste BG-nisser er vekket opp av dvalen for å bistå i vurderingene. De synes små landbruksmaskiner og Lego er noe av det kjekkeste som finnes.

Nå skal Bedre Gardsdrifts redaksjon og BG-nissene studere bidragene, og trekke 15 heldige vinnere. Hvem vinnerne er, kan du lese i Bedre Gardsdrift nr. 4, som kommer ut i slutten av mai. Gevinstene vil bli sendt til vinnerne direkte fra Lego.

Lego har sponset konkurransen med tre gravemaskiner, tre mobilkraner, tre traktorgravere, tre skogsekvipasjer og tre bondegarder.

Powered by Labrador CMS