Delaval+mjølkerobot+2010-modell

Produksjonen av VMS 2010 i gang

”Brukervennlig” og ”robust” er sentrale ord når DeLaval omtaler den nyeste versjon av mjølkeroboten VMS 2010. Produksjonen startet i forrige uke i Tumba.

Publisert

I uke seks ble 2010-modellen av VMS satt i produksjon.

VMS 2010 fått en nyutviklet touch-skjerm for bedre kontroll, større fleksibilitet og mer effektiv bruk. Skjermen gir en enda enklere kontroll av den hydrauliske robotarmen, slik at kapasiteten øker og flere kuer kan mjølkes.

Tre typer spenegummi

2010-modellen integrerer også flere valgfrie funksjoner som; ”Steam Backflush”, et system hvor damp benyttes for desinfeksjon av mjølkeorganet for ytterligere å redusere risikoen for smitteoverføring fra ei ku til ei annen. VMS 2010 leveres med tre valgfrie spenegummi-alternativer, så hver VMS-kunde kan få akkurat den spenegummitypen som passer best til besetninga.

500 roboter solgt i Norge

VMS har vært på markedet i over 10 år. Mer enn 6000 VMS mjølkeroboter er solgt over hele verden. I Norge er det snart solgt 500 av sorten. De robotene som ble installert i år 2000 er fortsatt i drift. I løpet av det siste tiåret har VMS mjølkerobot blitt kontinuerlig utviklet og oppgradert,

Det er også mulig å oppgradere tidligere modeller med de nyhetene som nå kommer på VMS 2010.

Powered by Labrador CMS