rul-brukertest q

Kjemperespons på brukerundersøkelse

Rundballerive og fôrutlegger er noen av redskapene som brukes mest rundt om på gardene. Responsen på vår brukerundersøkelse er rekordstor. Det gleder oss!

Publisert

Tre produkter til glede og sorg for norske bønder.

Daglig tikker det inn svarskjema og e-poster der folk over det ganske land sier sin mening om Serigstad RBK, TKS K1 og TKS R150. Vi har tidligere undersøkt diverse traktorer, slåmaskiner, såmaskiner og mjølkerobotoer, men vi har aldri opplevd tilsvarende respons som nå.

Så langt har vi bare tatt en smugkikk på det som har kommet inn. Mange er godt fornøyd med de norskproduserte i-mek produktene, mens andre har tatt fram slaktekniven.

Bedre Gardsdrift tror tilbakemeldingene vil være av stor interesse for Serigstad og TKS. Vi blir overrasket om denne brukerundersøkelsene ikke medfører større eller mindre produktforbedringer.

Sjøl om vi har fått mange tilbakemeldinger, vil vi gjerne ha flere. Har du en Serigstad RBK, TKS K1 og TKS R150, og ennå ikke har svart, så kan du fylle ut skjemaet her.

Siste frist for å delta i undersøkelsen er 1. mars. Da tar redaksjonen fatt på den store bunken med e-poster. Vi gleder oss!

"
Powered by Labrador CMS