jarle kleppan.jpg

Jarle Kleppan til A-K

Etter 14 år i Felleskjøpet, i det siste som divisjonssjef maskiner i FK Agri, går Jarle Kleppan til en nyopprettet stilling som direktør for detaljvirsomheten i A-K maskiner.

Publisert

Jarle Kleppan går fra FKA til A-K maskiner.

Overgangen presenteres som dette i en pressemelding fra A-K maskiner:

Jarle Kleppan er i dag ansatt som ny direktør for detaljvirksomheten i A-K maskiner. Jarle Kleppan kommer fra stilling som divisjonssjef maskiner i Felleskjøpet Agri. Den nyopprettede direktørstillingen er et viktig signal fra A-K ledelsen om at vi ønsker å styrke avdelings- og forhandlerapparatet.Jarle Kleppan (40) har lang fartstid i landbruksmaskinbransjen. Han har blant annet 3-årig Bachelor i landbruksteknikk fra Blæstad og har jobbet i ulike stillinger i Felleskjøpet i 14 år. De siste tre årene har han vært divisjonssjef maskiner i Felleskjøpet Agri. Tidligere har han også en femårig periode som regionsdirektør.

Som direktør for detaljvirksomheten vil Jarle Kleppan få plass i A-K maskiners ledergruppe, der han får ansvaret for driften av alle detaljforretninger i A-K systemet.

Opprettelsen av den nye direktørstillingen er en konsekvens av A-K maskiners langsiktige strategiprosess. Der er en satsing på detaljorganisasjonen et avgjørende suksesskriterium, sier Gunnar Thorud adm. direktør i A-K maskiner. – Vi ser for oss at sterke forhandlere og avdelinger er viktig med tanke på den vekst og utvikling som vi legger opp til i årene som kommer. Dette vil ikke minst kreve en styrket lokal forankring, noe som vil bli godt ivaretatt med denne nyopprettede stillingen, sier Gunnar Thorud.

Powered by Labrador CMS