Follo landbrukshandel med snødemo

AKERSHUS: Brøyting og snøutstyr sto på programmet da Follo landbrukshandel i Kråkstad arrangerte minimesse. Her er arrangør og noen av de besøkende avbildet sammen med Tokvams flaggskip, snøfreseren 260THS Monster.

Publisert

Lady in red midt på bildet er CF Maskin sin markedskoordinator, Anita Sollie. Tokvamfresen kom rett fra snørydding på Bjerke Travbane i Oslo.

Follo landbrukshandel, som er en avdeling av CF maskin, ligger tett ved E-18 i Kråkstad. Heldigvis har det vært godt med snø i Follo i vinter, slik at snøfreserne hadde noe å jobbe med. Her fant du snøryddingsutstyr i alle størrelser; helt fra Tokvams største snøfresere til små snøploger og skjær påmontert en Iseki eller Vitra redskapsbærer.

100 besøkende

Det er første gang Follo landbrukshandel har snø på programmet for fagdagen sin. Vanligvis er det ”ved” eller ”traktor” som er tema. Men det så ut som om ”snø” var et lykkelig valg. Om lag hundre mennesker stakk innom snødemoen, som varte fra klokka 10.00 til 17.00. alle ble traktert med varme wienerpølser.

– Vi hadde i forvegen sendt innbydelser til kunder og annonsert for fagdagen i lokalavisa Østlandets Blad, kan markedskoordinator i CF Maskin, Anita Sollie, fortelle.

Tre utstillere

Blant de besøkende på minimessa fant vi representanter for større snøaktører og firmaer i hovedstaden. Men også mindre entreprenører og bønder fra Østfold og Follo kjente sin besøkelsestid.

Foruten Tokvam, hadde Lilleseth Kjetting ”stand” i form av en bilhenger full av ulike kjettingtyper, med 7 mm lettkjettingen som blikkfang. VeiCo Produkter på Ås viste fram ulike slitedeler fra Hagfors Vägstål, som de forhandler.

Arne Edvard Opsahl, CF Maskin Skiptvet (t.v.) og Stian Østerhaug fra Lilleseth Kjetting AS med sin mobile stand.

Finn Kristian Tokvam foran totrinnsfresen 240THS.

Morten Sørensen fra VeiCo Produkter viser fram slitedeler i stål fra Hagfors.

Powered by Labrador CMS