Agrimec korntørke_2

Agrimec mobil korntørke i Norge

Borg Maskin tilbyr nå Agrimec mobile korntørker for det norske markedet.

Publisert

Mobil tørking.

Agrimec har produsert mobile silotørker i over 40 år. Etter testing høsten 2009, er nå Agrimec mobile korntørker klare for det Norske markedet, opplyser importøren Borg Maskin.

Tørkene inneholder i prinsipp alt som trengs for en komplett tørkelinje med både fylling, tørking, rullering, kjøling og utlasting.

Ifølge Borg Maskin har tørkene har et effektivt rulleringssystem som sørger for at alt kornet blir med i rulleringen og derved får hele satsen en jevn og hurtig nedtørking. Tørkene er robust og enkelt oppbygd og har svært stor kapasitet. De kan fyres både med diesel og gass. De kan drives med elektrisitet eller av traktor eller kombinasjon av begge.

For nordiske forhold er den spesialutrustet til å håndtere også svært vått korn og med mye rustfritt stål og tak (tilleggsutstyr), fungerer den godt også i våte, norske høster.

Tørka er reelt sett mobil. Det går kun ½ time for å rigge ned til transport og tilsvarende opp for bruk. Brenner og el-komponenter er av anerkjente fabrikat som er lette å serve om noe uforutsett skulle skje, opplyser Borg Maskin.

Powered by Labrador CMS