Agroteknikk 2009 logo

Snart nyhetsslipp

78 nyheter er godkjent av Agroteknikks nyhetsjury. På torsdag blir lista offentliggjort. Da kan du stemme fram din favoritt og i tillegg få premie for innsatsen.

Publisert

Agroteknikk sin nyhetsjury har fordelt aksene. Fra venstre: Magnus Østby, Marius Østerås, Tor Rustad, Tor Anders Høgaas, Marianne Røhme (leder) og John Morken.

Agroteknikk sin nyhetsjury har nå fordelt aks og heder. 78 av 80 innsendte nyheter passerte nåløyet. Juryen har i løpet av høsten hatt jenvlige møter, og avsluttet kåringa sitt sist uke. Nå jobbes det med å forberede utdelinga.

Torsdag 5. november

På torsdag blir lista over de offesielle Agrotnikk-nyhetene lagt ut på nettsidene til Bedre Gardsdrift, Norsk Landbruk og Agroteknikk.

Hvilke produkter som har fått to og tre aks forblir en hemmelig fram til Agroteknikk åpner.

Spesialpriser

I tillegg til de ordinære aks-nyhetene, deles det ut fire spesialpriser; HMS-prisen, sikkerhetsprisen, årets norske produkt og publikumsprisen.

HMS-prisen, sikkerhetsprisen og prisen for årets norske produkt offentliggjøres og utdeles på utstillermiddagen 20. november. Publikumsprisen først blir klar rett før messa stenger, søndag 22. november.

Vinn gavekort

Hvem som får publikumsprisen er opp til deg. Torsdag 5. november åpner også Agroteknikk sitt elektroniske stemmelokale, der du kan fordele dine aks og stemme fram din favoritt.

Og alle som er med og stemmer på publikumsprisen er med i trekningen om et gavekort på 2000 kroner. Stemmelokalet finner du blant annet ved å gå inn på gardsdrift.no

Powered by Labrador CMS