agromek fôrtrau smågris rifla bunn

Premiære for Agromek husdyr

For første gang blir det i år arrangert Agromek husdyr. Så langt er 430 utstillere påmeldt.

Publisert

I fjor var det de maskininteresserte som fikk sitt under Agromek. I år er det leverandørene til husdyrprodusentene som får råde grunnen når Agromek går av stabelen i MCH Messecenter Herning, 24. - 28. november.

- Vi har fått stor oppbakking fra utstillerne, og ikke mindre enn 430 utstillere er klare for å vise sine produkter på Agromek husdyr. Dermed har vi fundamentet til en god utstilling, sier Agromeks formann, adm. direktør Peter Hansen.

Navnet Agromek husdyr skal markere at Agromek nå er forskjellig fra år til år. I år med oddetall heter utstillingen Agromek husdyr og omfatter teknikk, inventar og hjelpemidler til husdyrbrukerne, men uten markgående maskiner.

Agromek-husdyr omfatter imildertid også utstyr for kornhåndtering, mange andre produkter samt utstilling av avlsdyr.

- Agromek husdyr blir en meget stor og allsidig utstilling for såvel storfebrukere som svineprodusenter. Utstillingen blir litt mindre enn november 2008, men det var også forventet med den nye organiseringen, sier utstillingssjef Jan Tjørnelunde Pedersen.

Av de 430 utstillerne, kommer 30 utstillere fra land utenfor Danmark, først og fremst Tyskland, Sverige og Nederland. Ifølge utstillerlista er det ingen norske firmaer med på messa.

Powered by Labrador CMS