DF TTV_630_1

Ny kraftkar fra Deutz-Fahr

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630, som nykomlingen heter, har trinnløs transmisjon, maks effekt på 224 hk og 10 tonns løftekraft. 

Publisert

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630.

HCP har store forventninger til den nye traktoren, og markedsfolkene ved HCPs hovedkontor i Danmark sparer ikke på superlativene i sin omtale av nykomlingen. Supertraktor, intelligent og suveren er noen av ordene Allan Pedersen i HCP Danmark bruker.

225 hk

Motoren har en maks effekt på 225 hk og et maks dreiemoment på 851 Nm. Den trinnløse transmisjonen er levert av ZF og består av fire mekaniske gir samt en hydraulisk del. Føreren kan velge mellom full auto, konstant turtall for kraftuttaksdrevne redskap, eller manuell betjening av transmisjonen.

10 tonn

Hydraulikkpumpa er lastkjennende og leverer 160 liter/min. Trepunkten bak løfter 10 tonn, mens fronthydraulikken klarer 4,5 tonn. Traktoren leveres med fire dobbeltvirkende hydraulikkuttak som standard. Hvis det ikke er nok, kan du få traktoren levert med ytterligere tre uttak.

Ny hytte

Førerhytta er nyutviklet og har fått betegnelsen Agrotron TTV Comfort Clear Vison Cab. El-hydraulisk framakselfjæring kombinert med pneumatisk hyttefjæring skal ifølge HCP gi en effektiv og behagelig arbeidsplass. At traktoren er Isobus kompatibel er ingen overraskelse. Derimot er vi overrasket over at ryggekamera er standard.

Kjørespaken er som før. Infoterminalen derimot er ny, og koster ekstra.

Deutz-Fahr sin infoterminal er derimot tilleggsutstyr. For de som vil ha denne, så blir terminalen plassert på konsollen på høyre side. Via denne terminalen har føreren oversikt over aktuelle innstillinger og driftsstatus. Terminalen fungerer også som skjerm for Isobus-redskap.

Norgespremiere på Agroteknikk

Foreløpig er det kun kommet et eksemplar av traktoren til Skandinavia, og da til Danmark. Ifølge Produktkonsulent Arne Røed i HCP Norge, blir Agroteknikk første anledning til å se traktoren i Norge.

- Produksjonen av TTV 630 er foreløpig begrenset. Vi har derfor valgt å prioritere Danmark. Vi får vår traktor først utpå høsten en gang, og vil ha den som trekkplaster på Agroteknikk på Lillestrøm, sier Røed.

"
Powered by Labrador CMS